Avui tenim dues postres que es fan a la vegada: pa de pessic i flam en format "bizcoflan".
Per fer el flam necessites:
4 ous
500ml llet
120gr sucre
1 culleradeta vainilla
Caramel líquid
Pel pa de pessic necessites:
3 ous
90gr sucre
90gr farina
1) Comencem fent el flam. Cobrim el fons del motlle amb caramel líquid
2) Batem tots els ingredients del flam i els passem al motlle. Reservem
3) Pel pa de pessic, separem les clares dels rovells, les muntem i les reservem
4) Batem els rovells amb el sucre, afegim la farina i, per últim, les clares, mesclant a poc a poc perquè no baixin
5) Passem aquesta mescla al motlle del flam molt a poc a poc
6) Enfornem amb una safata sota el motlle amb aigua per fer el bany maria. Amb el forn a 180º tardarà uns 30min.
Ja el tenim aquí! Aviat més ;)
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió