En aquesta època de vacances molts són els que viatgen aquí o allà. Avui mos ha fet enveja i em fet una volteta gastronòmica per França amb aquestes postres: clafoutis de cireres.
Ingredients:
CLAFOUTIS DE CEREZA;
Ingredientes:
450gr cireres
50gr farina d'ametlla
50gr farina
60gr mantega desfeta (més una mica més per untar el motlle)
300ml llet
3 ous
100gr sucre
sucre morè
450gr cireres
50gr farina d'ametlla
50gr farina
60gr mantega desfeta (més una mica més per untar el motlle)
300ml llet
3 ous
100gr sucre
sucre morè
1) Traiem les cues a les cireres, les rentem i en traiem també el pinyol. Reservem
2) Greixem un motlle amb manega i hi posem una mica de sucre morè repartit per tota la superfície
3) Batem els ous amb el sucre
4) Hi afegim la mantega desfeta
5) Afegim la farina, l'ametlla i, per últim, la llet
6) Posem les cireres al fons del motlle i escampar la mescla anterior per sobre
7) Enfornar a 150º uns 50min
Està a mig camí entre flam i pa de pessic, i les cireres li donen un punt boníssim, aprofitem la fruita de temporada! Pots consultar totes les receptes que anirem fent i les que vam fer aquest any passat al blog GastroSpacio, sin parar de cocinar.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió