5/7/16

Més maneres de menjar sà


Seguim fent postres i, en aquest cas, un de refrescant i saludable: triffle de fruites amb salsa de taronja. Al final ens ha quedat una mena de macedònia de fruites a capes però, en comptes de suc, amb una crema de taronja boníssima.

Ingredients: 

Fruita de temporada (nosaltres hem posat poma, nectarina, meló i cireres)
250ml suc de taronja
Un poquet de ratlladura de taronja
1 cullerada "maizena"
4 cullerades sucre
150-200ml nata per muntar

1) Colem el suc de taronja
2) Posem la "maizena" a un cassó i la desfem amb una mica de suc
3) Afegim la resta de suc, el sucre i la ratlladura de taronja i deixem que cuini sense parar de remoure durant uns 5min. Retirar del foc i deixar que refredi del tot
4) Netejar, pelar i tallar les fruites a bocins més o menys iguals
5) A un recipient alt (millor transparent) posem una capa de cada fruita
6) Batem la nata amb la salsa de taronja i l'hi afegim dalt de tot
7) Reservem a la nevera fins a l'hora de servir


Fresquet i boníssim! Ja saps que pots consultar totes les receptes que anirem fent i les que hem fet aquest any passat al blog GastroSpacio, sin parar de cocinar.

Fins aviat!

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió