Així es van auto-anomenar els participants del campus de cuina quan van tastar aquesta recepta: "fruiti-fans". Es tracta d'una manera més de menjar fruites del temps d'una forma distinta, aquest cop en unes postres anomenades ÀSPIC DE FRUITES
Ingredients:
1/2 litre d'aigua
1/2 litre suc
25gr de gelatina en fulls
7 cullerades sucre
fruita de temporada variada
Preparació:
1) Rentam la fruita, la pelem i la tallem a bocins
2) Hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda
3) Posem 1/2 litre d'aigua a escalfar, hi afegim el sucre i deixem bullir uns minutets
4) Retirem del foc i hi afegim la gelatina escorreguda, removent fins a disoldrer-la
6) Afegim el suc i deixar refredar
7) Al fons del motlle utilitzat, hi posem una mica de gelatina i deixem a la nevera perquè s'endureixi una mica
8) Col·loquem una de les fruites triades a sobre de la gelatina i posem més líquid fins a cobrirla. Tornem a portar a la nevera una estona
9) Repetim el procediment fins a esgotar els ingredients
10)Deixem a la nevera un mínim de 2h
Ja ho tenim: fresquet, bo i ple de vitamines!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió