25/7/16

Fruiti-fans


Així es van auto-anomenar els participants del campus de cuina quan van tastar aquesta recepta: "fruiti-fans".  Es tracta d'una manera més de menjar fruites del temps d'una forma distinta, aquest cop en unes postres anomenades ÀSPIC DE FRUITES


Ingredients:

1/2 litre d'aigua
1/2 litre suc
25gr de gelatina en fulls
7 cullerades sucre
fruita de temporada variada

Preparació:

1) Rentam la fruita, la pelem i la tallem a bocins
2) Hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda
3) Posem 1/2 litre d'aigua a escalfar, hi afegim el sucre i deixem bullir uns minutets
4) Retirem del foc i hi afegim la gelatina escorreguda, removent fins a disoldrer-la
6) Afegim el suc i deixar refredar
7) Al fons del motlle utilitzat, hi posem una mica de gelatina i deixem a la nevera perquè s'endureixi una mica
8) Col·loquem una de les fruites triades a sobre de la gelatina i posem més líquid fins a cobrirla. Tornem a portar a la nevera una estona
9) Repetim el procediment fins a esgotar els ingredients
10)Deixem a la nevera un mínim de 2h


Ja ho tenim: fresquet, bo i ple de vitamines!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió