6/7/16

Seguim de temporada


Seguim de temporada amb una fruita estrella a l'estiu: la pruna. En aquest cas hem fet un crumble de prunes vermelles que ha sortit per llepar-se els dits. La recepta és per a dues persones, així que multipliqueu les vegades que faci falta ;)

Ingredients:

200gr farina
100gr mantega
80gr sucre
3 prunes vermelles
50gr vi dolç (tipus moscatell)
5gr "maizena"
1 cullerada sucre (opcional)

1) Elaborar el crumble mesclant amb les mans la farina, sucre i mantega freda tallada a daus fins a obtenir una mena de sorra gruixuda. Reservar a la nevera.
2) Pelar i tallar a bocins més o menys iguals les prunes
3) Colocar les prunes a una font apta pel forn i posar-hi una cullerada de sucre si les trobeu àcides, si són prou madures no fa falta, a gust de cadascú
4) Desfer la "maizena" en el vi, batent bé perquè no faci grumolls
5) Repartir el vi amb "maizena" per sobre de les prunes i, a sobre, el crumble que teníem reservat a la nevera
6) Enfornar amb el forn calent a 180º uns 30min


Boníssim i molt fàcil de preparar. També pots canviar les prunes per préssecs, albercocs... Ja saps que pots consultar totes les receptes que anirem fent i les que hem fet aquest any passat al blog GastroSpacio, sin parar de cocinar.

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió