Sabeu què és l'almívar de llet? Doncs en castellà es diu "dulce de leche" i en anglès simplement "caramel". A vegades sembla que haguem de cercar ingredients extranys quan l'únic que passa és que no estem acostumats a anomenar-los pel seu nom. Aquest pastís, "tarta" o "pie", en porta. Segur que algun cop l'heu tastat el banoffee.
Ingredients:
200gr de galetes
100gr de mantega
4
plàtans
200gr d'almívar de llet
300ml de nata per muntar
100gr de sucre glacé
1)
Preparar la base de galets fonent la mantega i barrejant-la amb les galetes picades. Extendre la barreja al fons del motlle que utilitzarem tot aixafant-la amb una cullera
2) A sobre la base de galetes, col·loquem els plàtans tallats a rodanxes
3)
Per sobre dels plàtans hi posem l'almívar de llet, escalfant-lo una mica al microones si és molt espès o, fins i tot, barrejant-lo amb una mica de llet
4)
Per una altra banda, muntem la nata amb el sucre i la hi posem a sobre de tot
5)
Decorem amb cacau en pols i reservem a la nevera fins a l'hora de servir
Im-pres-sio-nant!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió