2/9/17

Cheescake exòtica revisada

Fa molt temps, el 30 de març de 2015 per ser exactes, vaig publicar una recepta de cheescake de xocolata blanca i mango. Com vos vaig comentar, estic aprofitant aquestes vacances (analògiques, que no digitals) per revisar receptes i, aquesta en concret, no és que l'hagi retocada, és que l'he canviada per complet. He canviat fins i tot els ingredients de la base de galetes! Aquí teniu la nova recepta de cheescake de xocolata blanca i mango. Ah! I aquesta sense forn!

_______________________________________________________________


Ja sabeu que m'encanten els cheescakes. M'encanta el seu sabor, el senzill i ràpid que és de preparar i també que és molt versàtil, pots fer-ne de mil sabors. Avui: mango i xocolata blanca.

Recepta de cheescake de xocolata blanca i mango sense forn


Aquesta vegada he fet la base de galetes amb una proporció diferent: 

200gr galetes 
130gr mantega 

Desfem la mantega i trossegem les galetes directament amb les mans, picant-les però no gaire finament. Barregem, repartim bé tot premsant una mica la galeta a la base del motlle i reservem a la nevera. 

Després preparem el cheescake amb:

180ml nata per muntar
225gr xocolata blanca
300gr formatge fresc d'untar
375ml puré de mango (2 mangos grans aprox., pelats, sense os i triturats)
4 fulls gelatina neutra
60ml aigua
2c suc de llimona

Muntem la nata i reservem.
Posem la gelatina en aigua per hidratar-la i, mentrestant, fem el puré de mango i hi afegim el suc de llimona. Podem reservar una mica del puré per decorar.
Escalfem una mica l'aigua i hi desfem a dins la gelatina ja hidratada. Un cop ben desfeta, la barregem amb el puré de mango. 
En un altre recipient, batem el formatge amb la xocolata desfeta i hi afegim la nata muntada mesclant amb una espàtula lentament. De la mateixa manera, mesclant lentament amb una espàtula, hi afegim també el puré de mango amb el suc de llimona i la gelatina. 
Passem la barreja al motlle on hem preparat la base de galetes, decorem amb el puré de mango reservat i deixem a la nevera entre 6 i 8h (millor d'un dia per l'altre).

Cheescake de mango y chocolate blanco sin horno

La decoració en aquest cas és molt més senzilla del que sembla: repartim el puré de mango per sobre de la tarta amb una cullera sense gaires miraments i fem dibuixos amb un ganivet o un escuradents. Alerta, si ets passes de barrejar, s'integrarà el puré de mango amb el cheescake i no et quedarà cap dibuix. Que aprofiti!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió