Avui he revisat l'entrada amb que m'acomiadava de tu abans de casar-me i marxar de viatge de noces. Això era el 4 de setembre de 2013. Des de llavors han passat 4 anys amb viatges, moltes noves experiències, una nena i moltes receptes en la millor companyia.
La recepta que us deixava és la de gelat de xocolata, no l'he modificada ni una mica, però hi he posat unes fotos moooolt més boniques ;).
_______________________________________________________________
Bones!
Una bona notícia: em caso i no publicaré res fins a la tornada, a principis d'octubre. A més, marxem de viatge als EEUU! Em caso i a sobre és el primer cop que faig un viatge llarg i llunyà així que tot plegat em fa moooolta il·lusió.
He intentat deixar entrades programades però no estic segura que funcioni (de fet la prova no ha sortit bé) així que... fins a octubre! Però no marxo sense deixar-vos una bona recepta de gelat de xocolata:
La recepta és molt senzilla:
3 ous (separem clares i rovells)
200gr xocolata fondant
400gr nata per muntar
Primer desfem la xocolata amb la nata i la deixem refredar a la nevera (millor d'un dia per l'altre). Per accelerar el procés, també es pot deixar al congelador, vigilant que no es congeli.
Pugem les clares i reservem. En un altre recipient pugem la nata i la xocolata i hi afegim els rovells. Quan estigui tot integrat hi afegim les clares mesclant amb una espàtula a poc a poc.
Posem la crema a un recipient que tanqui hermèticament apte per al congelador i el fiquem a dins com a mínim 8 hores. Recomano treure el gelat una estoneta abans de servir-lo.
Fins aviat!
Enhorabona!!! Que et vagi tot superbé. I a la tornada mira la sorpresa que tens al meu bloc Tot fet a casa!
ResponEliminahttp://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html
Una abraçada.