On n'hi ha, se'n pot triar. O "en la variedad está el gusto". Avui faig una entrada completament nova d'unes postres que, si destaquen per alguna cosa, és per la seva varietat de sabors: gelat. En aquest cas, un sabor dels de tota la vida: rom amb panses. A més a més et diré que, a banda de facilíssim de fer, surt un gelat cremós, sempre a punt per servir que no cal ni que treguis abans del congelador.
Només necessites:
100gr panses sense os
150ml rom
250ml llet condensada
400ml nata
Posem les panses a un recipient ampli i hi afegim el rom. Les deixem macerar tapades a la nevera 1h.
Passat aquest temps, hi afegim la llet condensada i reservem.
Muntem la nata i l'hi afegim la resta d'ingredients mesclant suaument amb una espàtula.
Passem la barreja a un recipient que tanqui hermèticament i congelem 8h.
Ràpid, senzill i de tota la vida, atreveix-te!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió