3/10/15

Pa de pessic polivalent



He de dir que he trobat LA RECEPTA del pa de pessic polivalent, que va bé amb tot, que tant li pots afegir fuits secs, com aromes, com fruites i queda espectacular de bo. Fins i tot pots triar la quantitat de sucre que li vols posar!


Bunt cake de llet condensada que combina amb tot per esmorzar

Per fer-lo necessites:

250gr mantega a temperatura ambient (toveta)
150gr sucre
4 ous
300gr llet condensada
200ml llet
375gr farina
1 sobre (15gr) llevat químic

Primer batem la mantega amb el sucre (la quantitat es pot modificar al gust) i hi afegim els ous un per un. Afegim també la llet condensada i els aromes que volguem (canyella, vainilla, ratlladura de taronja o llimona...). Un cop tots aquests ingredients estan ben integrats, hi afegim la meitat de la farina. Batem i, seguidament, hi afegim la meitat de la llet. Per acabar hi afegim la resta de la farina amb el llevat i, un cop ben mesclat, la resta de la llet. Si volem afegir-hi fruita o fruits secs a trossos ho farem ara, mesclant a poc a poc amb una espàtula. Passem la mescla a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 170º uns 45min. 

Bunt cake de leche condensada

Ja el tenim a punt per berenar, esmorzar o ficar a una carmanyola talladet a punt per agafar un bocí abans de sortir cada matí cap a la feina durant tota la setmana ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió