14/10/15

Quan entra la rusca a mitja tarda...

Darrerament, no sé si ho fa la son o la mica d'ansietat, després de dinar i sobretot a mitja tarda em ve de gust alguna cosa dolça. Sempre penso: "ara aniria a fer un cafè només per la galeta que hi posen al costat!"- tot i que a mi el cafè no m'agrada gens. Així que he decidit fer alguna cosa per posar-hi remei i tenir a punt una mossegada dolça. 

Galetes d'ametlla per prendre amb el cafe

Com les darreres receptes que he anat penjant, aquest també és molt senzilla i ràpida de fer (si tens nens a casa, ja entens perquè) i només amb tres ingredients:

1 clara d'ou
40gr sucre glacé
60gr ametlles en làmines

Batem la clara amb el sucre i després hi afegim les ametlles mesclant suaument intentant no trencar-les massa. Amb una cullera repartim cullerades de massa a la safata del forn, aplanant-les i donant-les forma arrodonida. Enfornem amb el forn calent a 150º uns 20min. Traiem del forn i deixem refredar a la mateixa safata. 


Florentines d'ametlla

A aquestes galetes se'ls anomena florentines i normalment van banyades en xocolata. Són una mossegada dolça ideal per acompanyar el cafè o per matar la rusca a qualsevol hora.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió