D'una revolada. Així és com hem d'esmorzar des que tenim la Berta a casa. Per això volia cercar alguna cosa que es pogués menjar de peu, que no faci falta entaular-se per gaudir d'un esmorzar ben bo. Sí, tu també ho hauràs pensat, galetes. Així que aquí tens, cookies de sucre morè per esmorzar.
La recepta és molt senzilla, necessites:
250gr farina
1 culleradeta bicarbonat
1 culleradeta i mitja "maizena"
1/2 culleradeta canyella
Un pessic sal
170gr mantega desfeta
250gr sucre morè
1 ou
2 culleradetes vainilla
A un bol gran hi posem tots els ingredients secs menys el sucre (farina, bicarbonat, maizena, canyella i sal) i reservem.
A un altre recipient, batem la mantega desfeta amb el sucre i després hi afegim l'ou i la vainilla. Passem aquesta mescla a la d'ingredients secs i batem fins que s'integri tot bé. Quedarà una massa enganxosa.
Repartim cullerades de massa a la safata del forn deixant uns tres dits de separació entre cullerada i cullerada. Enfornam amb el forn calent a 170º sense aire durant 10 minuts. Passat aquest temps, traiem la safata, aixafem una mica les galetes, girem la safata i deixem al forn 5min més. Traiem del forn i deixem les galetes a la safata 10min més abans de passar-les a una reixeta perquè acabin de refredar.
Les podem guardar a una carmanyola o una llauna i duren més d'una setmana... si ningú se les menja abans ;)!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió