Light. No m'agrada aquesta paraula. Light. No sé com descriure però la recepta d'avui sense aquesta paraula. Avui he preparat brownie. Però un brownie sense mantega, sense farina de blat, sense llet, sense sucre refinat... Un brownie més saludable? Li diré brownie d'avena, i jutja tu mateix.
Necessites:
230gr xocolata negra
30ml llet d'ametlla (o d'avena, o d'avellana, o de soja, o de coco, o de nous...)
125gr iogurt grec
1 cdeta vainilla
1 pessic sal
1 pessic bicarbonat
175gr sucre morè
150gr farina d'avena
Comencem fonent la xocolata amb la llet. Hi afegim el iogurt, la vainilla, la sal i el bicarbonat tot batent. Per últim, amb una espàtula, hi afegim el sucre i la farina d'avena. Passem a un motlle rectangular i enfornem amb el forn calent a 160º uns 25-30min. Deixem refredar a dins del motlle.
I si ja l'acompanyes amb un bon gelat com aquest gelat instantani de gerds ja mors de gust. La recepta la setmana que ve, atent ;)!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió