Aquest any no he preparat gaires receptes amb elles, però segueixen sent de les meves preferides: les maduixes. Ja s'acaba la temporada i encara en tenia que se m'estaven fent malbé a la nevera, així que les vaig fer dins un pa de pessic de maduixa que va quedar boníssim, molt i molt esponjós, en vols?
És molt fàcil de fer, només necessites:
115gr mantega en pomada (tova, a temperatura ambient)
150gr sucre
2 ous grans
1culleradeta vainilla
150ml llet
200gr farina
7gr llevat químic (mig sobre)
un pessic de sal
140gr maduixes netes i picades
Comencem batent la mantega amb el sucre i, un cop ben integrat, afegim els ous un a un, la vainilla i la meitat de la llet. Passem la farina amb el llevat per un sedàs i hi afegim la meitat a la mescla amb el pessic de sal. Afegim la resta de la llet i la resta de la farina. Per últim, hi afegim les maduixes mesclant amb una espàtula. Passem a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 170º uns 20-30min.
Traiem del forn, deixem refredar 5min, desemmotllem i deixem que acabi de refredar a sobre d'una reixeta.
És molt fàcil de fer, només necessites:
115gr mantega en pomada (tova, a temperatura ambient)
150gr sucre
2 ous grans
1culleradeta vainilla
150ml llet
200gr farina
7gr llevat químic (mig sobre)
un pessic de sal
140gr maduixes netes i picades
Comencem batent la mantega amb el sucre i, un cop ben integrat, afegim els ous un a un, la vainilla i la meitat de la llet. Passem la farina amb el llevat per un sedàs i hi afegim la meitat a la mescla amb el pessic de sal. Afegim la resta de la llet i la resta de la farina. Per últim, hi afegim les maduixes mesclant amb una espàtula. Passem a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 170º uns 20-30min.
Traiem del forn, deixem refredar 5min, desemmotllem i deixem que acabi de refredar a sobre d'una reixeta.
Com ja he dit: esponjós i boníssim, a més d'una gran manera d'aprofitar la fruita que s'està fent malbé. Ja saps amb quina fruita el faràs?
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió