No sempre el que et menges és el que sembla. No sempre una recepta és el que diu el seu títol. Per exemple: un flam segueix dient-se flam si no porta ous ni es fa al forn ni al bany maria? És la qüestió d'avui: fals flam de llimona, sense ou i sense forn, què trobes?
Necessites:
100ml aigua
50ml suc de llimona
1 sobre (85gr) gelatina de llimona
75gr sucre + 100gr pel caramel (opcional)
75gr llet condensada
250gr nata per muntar
Comencem posant l'aigua i el suc en un cassó al foc i desfent-hi a dins la gelatina sense que arribi mai a bullir. Retirem del foc i hi afegim els 75gr de sucre i la llet condensada. Reservem.
Amb el sucre restant, preparem un caramel amb una paella al foc, sense tocar-lo, només deixant que el sucre es desfaci. Passem als motlles preparats i reservem.
Muntem la nata i la hi afegim a la barreja de gelatina, mesclant a poc a poc amb una espàtula fins que estigui ben integrada. Repartim als motlles amb caramel i portem a la nevera un mínim de 4hores (millor d'un dia per l'altre).
Ja ho tenim! Unes postres fresquetes, senzilles i sense encendre el forn.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió