11/6/15

La bomba

Si t'agrada la xocolata aquestes postres et semblarà la bomba: bomba de mousse xocolata amb cor d'albercoc i cobertura de xocolata. 

Bomba de mousse de xocolata amb cor d'albercoc i pa de pessic de xocolata

Primer de tot fem un pa de pessic de xocolata ben finet per posar a la base: 

4 ous
60gr farina
100gr sucre
30 cacau

Batem bé els ous amb el sucre i hi afegim la resta d'ingredients. Passem a un motlle o safata pel forn que quedi finet i enfornem amb el forn a 180º. 

Mentre es fa i es refreda repartim pasta d'albercoc en motlles petitets i els fiquem al congelador. I després d'això ens hi posem amb la mousse de xocolata:

300gr xocolata negra
4 ous
300gr nata per muntar
50gr sucre

Comencem desfent la xocolata i, quan no estigui tan calenta, l'hi afegim els rovells dels ous i reservem. A un altre recipient muntem la nata amb el sucre i a un altre muntem les clares. Per acabar mesclem la xocolata amb la nata i després les clares, tot a poc a poc amb una espàtula. Passem la mousse als motlles o motlle (no cal que siguin semiesfèrics, els que volgueu utilitzar) i la fiquem a la nevera, posant-hi al mig la pasta d'albercoc que hem congelat. Tallem el pa de pessic perquè faci de base de les mousses i fiquem al congelador entre 8 i 12 hores. 
Per acabar-les, les traiem del congelador i les cobrim amb xocolata de cobertura desfeta (si t'encanta la xocolata forta en quantitat) o amb ganache de xocolata (la recepta la tens aquí).

 


Jo l'he fet de mida individual però pots fer-ho tot amb un motlle rodó, tipus tarta, i queda igual de boníssim. I si et sobra mousse i la poses a uns gotets a la nevera és un vici, no pararàs fins que s'acabi!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió