28/6/15

Fent versions



No és la primera vegada que m'agrada tant una recepta que jugo a versionar-la. Aquesta en concret es basa en els biscotti de canyella que vaig fer fa un temps. Trobo que és una recepta tan senzilla i que resulta un esmorzar per a cada dia, que aguanta bastant de temps i que es podria fer de mil i un sabors que aquesta vegada els he fet de llimona. 


Necessites:
90gr mantega
200gr sucre
2 ous
el suc i la ratlladura d'una llimona
300gr farina
1 culleradeta llevat

Primer batem la mantega amb el sucre i hi afegim els ous un per un. Després hi afegim la ratlladura i el suc de la llimona, i per últim, anem afegint la farina amb el llevat a poc a poc i amassem fins obtenir una massa llisa que es deixa treballar molt bé (si cal, afegeix una mica de farina, però compte, no et passis). Aplanem la massa formant un rectangle d'un centímetre de gruix més o menys, hi tirem una mica de sucre per sobre i enfornem amb el forn calent a 180º durant 25min. Traiem i deixem a la mateixa safata del forn uns 10min. Passat aquest temps, tallem tires d'uns dos dits d'amplada, les tornem a posar a la safata i enfornem amb el forn calent a 180º de 8 a 10min més. 



Combinen súper bé amb melmelada casolana, pròximament et passo la recepta ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió