20/6/15

Recepta d'aprofitament


No sé si a tú et passa però a mi per molt amb compte que vagi sempre se m'acaba passant la fruita. Avui mires i tens uns prèssecs fantàstics, just al seu punt, boníssims... i demà ja està matxucats i pansits. Per això i per incorporar fruita a l'esmorzar aquest pa de pessic d'aprofitament és ideal. 


Aquest són els ingredients:

120gr mantega
180gr sucre
3 ous
180gr farina
1 culleradeta llevat químic (tipus royal)
1 pessic sal
60gr crema agria (es fa amb 60gr de nata i un rajolí de llimona, mescles bé i deixes reposar)
3 prèssecs petits (o pomes, o peres, o meló o la fruita que vulguis)

Comencem batent la mantega i el sucre i afegint-hi els ous d'un en un. Després afegim la meitat de la farina i, un cop incorporada, la meitat de la nata. Repetim: afegim la resta de la farina i la resta de nata. Per últim hi afegim la fruita feta quadradets petits. Greixem un motlle (si és de bundt cake penseu a utilitzar la reixeta de forn perquè circuli l'aire pel forat i es faci bé per tot), hi fiquem la massa i enfornam amb el forn calent a 180gr uns 30-40min.


Senzill, ràpid i perfecte per aprofitar la fruita tocada.

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió