Necessitem:
250gr farina
1/2 sobre (8gr) llevat
1pessic sal
4 ous
200gr sucre
150gr mantega
150ml llet
Ratlladura d'una llimona
2 culleradetes romaní fresc picat
Mesclem la pell de la llimona ratllada amb el sucre perque s'impregni de l'aroma de la llimona i hi afegim la mantega en pomada (toveta) fins que s'integri bé. Despres hi afegim els ous un per un. Un cop ben mesclats, hi afegim la meitat de la llet i, seguidament, la meitat de la farina. Repetim la operació amb la resta de la llet i de la farina. Hi afegim el romaní, passem al motlle i enfornem amb el forn calent a 180º uns 40min.
Teniu en compte que si el feu a un motlle de bundt cake heu de posar-hi la reixeta del forn, perque sinó l'aire calent no circula pel forat del motlle i no es cou bé. Un cop cuit, traieu del forn, deixeu que refredi una mica, desmotlleu i deixeu que refredi del tot. Ja està, un berenar amb un toc diferent a punt.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió