28/2/15

Bundt cake de llimona i romaní

Per avui cercava una recepta fàcil i ràpida i he pensat fer un bunt cake. PEr fer-li una altra volta i no fer-lo del de sempre, a aquest li he afegit romaní, la veritat és que he posat més romaní del que tocava i fa un gust massa fort, ja ho he ajustat a la recepta però aneu en compte a no passar-vos.


un bon bundt cake de llimona i romani per esmorzar

Necessitem:


250gr farina 
1/2 sobre (8gr) llevat
1pessic sal
4 ous
200gr sucre
150gr mantega
150ml llet
Ratlladura d'una llimona


2 culleradetes romaní fresc picat

Mesclem la pell de la llimona ratllada amb el sucre perque s'impregni de l'aroma de la llimona i hi afegim la mantega en pomada (toveta) fins que s'integri bé. Despres hi afegim els ous un per un. Un cop ben mesclats, hi afegim la meitat de la llet i, seguidament, la meitat de la farina. Repetim la operació amb la resta de la llet i de la farina. Hi afegim el romaní, passem al motlle i enfornem amb el forn calent a 180º uns 40min.

bundt cake de limon y romero para desayunar

Teniu en compte que si el feu a un motlle de bundt cake heu de posar-hi la reixeta del forn, perque sinó l'aire calent no circula pel forat del motlle i no es cou bé. Un cop cuit, traieu del forn, deixeu que refredi una mica, desmotlleu i deixeu que refredi del tot. Ja està, un berenar amb un toc diferent a punt.

recepta d'un bon bundt cake de llimona i romaní per esmorzar


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió