Per la base de massa sablé necessitem:
125gr farina
75gr mantega freda
25gr sucre glas
1/2 culleradeta vainilla
1 ou
Comencem tallant la mantega a daus i mesclant-la amb la farina i el sucre fins que quedi una sorra fina. La millor opció és fer-ho amb les mans directament. Després hi afegim l'ou batut i amassem fins format una bola. Si està molt tova la deixem uns minuts a la nevera, sinó, l'estirem entre dos papers de forn amb un gruix de mig centímetre més o menys. Es pot fer més fina i queda molt més cruixent, però has d'anar alerta perque també es trenca molt fàcilment. Fiquem la làmina de massa a la nevera 10 minuts i després la posem al motlle, la tapem amb film i la deixem a la nevera 30min més. Passat aquest tems, piquem la base amb una forquilla i la fiquem al forn amb un paper de forn a sobre amb pes (llegums, arròs...) a 170º . Passats 10min retirem el paper amb el pes i enfornam uns 20-30min més. Traiem la base i deixes que refredi.
Ara ja la podem farcir del que volguem!
Que buena pinta tienen esas tartaletas!! Nos apuntamos la receta.
ResponEliminaEnhorabuena por el blog!!
Te dejamos nuestra web si no te importa: FormyCake
Un saludo
Gracias! Me he pasado por vuestra web, tenéis de todo!
ResponElimina