21/2/15

Trenes de pasta de full farcides

El dia que fas pasta de fulls has d'aprofitar i guardar-ne al congelador per tenir-ne a punt sempre que ens faci falta, és un recurs per esmorzar genial. Jo vaig aprofitar quan vaig fer les palmeretes i ara he fet unes trenes fantàstiques farcides de formatge i melmelada.


Trenes de pasta de full farcides de formatge i melmelada

La recepta de la pasta de full la teniu al receptari del blog, i per fer la trena és molt sencill: fem un rectangle i tallem tires d'un centimetre d'ample a costat i cosatat deixar uns 2 o 3 cm al centre on hi posarem formatge (bastant) i melmelada al gust. Anem alternanr una i altre tira fins a fer un farcellet, pintem amb ou i enfornem uns 15min amb el forn a 180º. 

Hojaldre relleno de queso y mermelada

Consell: no les guardeu molt temps, amb el farcit la pasta de fulls s'estova quan passen els dies.


Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió