1/9/15

Torn a començar, m'acompanyes?

Avui torno de les meves "semi-vacances". M'he passat l'estiu  preparant aquesta nova etapa i he de dir que la començo amb molta il·lusió; m'acompanyes?

Com has comprovat si ja coneixies el blog, moltes coses han canviat. Aquest segueix sent un blog de receptes (de fet, les pots trobar totes aquí), però també l'he transformat en alguna cosa més.

A partir d'ara no sols podràs consultar les receptes, podràs fer les teves comandes, consultar preus, productes i serveis per contractar tot el que necessitis per convertir la teva festa en una celebració molt especial, a la teva mida i al teu gust, amb la meva ajuda. Pots descarregar-te el Catàleg ja!




També crec que és el moment que faci balanç i et reconegui el mèrit, a tu que em segueixes. Per això he pensat un munt d'avantatges per a tu: si et subscrius al blog, no sols seràs el primer en assabentar-te de les novetats, rebre descomptes i les receptes a punt per imprimir, també he preparat molt material exclusiu que t'anirà arribant un cop al mes sens falta al teu mail.

I com que això també segueix sent un blog de receptes, et deixo amb la primer d'aquest nou curs que comença: tarta de pannacotta amb fruites d'estiu.


Pastís de panna cotta amb fruites


Primer fem la base de pasta brisa o massa quebrada amb:
125gr farina
50gr sucre glacé
40gr mantega
1 ou petit
1 pessic de sal

Desfem la mantega, hi afegim el sucre i l'ou i després la farina i la sal mesclant amb les mans. Aplanem la massa amb un corró, la passem al motlle i el deixem a la nevera uns 10min. Després enfornem 20-25min a 180º amb pes a sobre de la massa (cigrons o arròs o llenties...).

Tarta de panna cotta con frutas de verano

Mentre enfornam fem la pannacotta amb:
300ml nata
100ml llet
75gr sucre
Vainilla al gust
1 pessic sal
4 fulls gelatina

Posem la gelatina en un recipient amb aigua perque s'hidrati. Mentrestant posem al foc la resta d'ingredients i quan comenci a bullir hi incorporem la gelatina. Ho colem i deixem refredar. Un cop freda, passem la pannacotta a la base i la deixem a la nevera de dues a tres hores. 

Mentre qualla anem tallant  la fruita. Jo he triat préssec i síndria, però pots triar la fruita que més t'agradi. Mentre la fruita, sobretot la síndria, deixarà anar suc; el rescatem i l'aprofitem per fer una gelatina lleugera perque els trossos de fruita no es moguin. Escalfem uns 25ml del suc i hi afegim dos fulls de gelatina ja hidratada i, quan refredi, la posem sobre la pannacotta abans de posar-hi la fruita. 


Col·loquem la fruita com més ens agradi i deixem a la nevera fins a l'hora de servir. Unes postres lleugeres amb les que segur que triomfes!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió