29/9/15

Besades de merengue

Sí, el títol és una traducció lliure. Fa temps que tenia ganes de fer les típiques "meringue kiss cookies", tot i que a mi la merenga no m'agrada gaire. Però les trobo tan curioses. I a més les pots fer de mil sabors i van molt bé per acompanyar el cafè o per fer una mossegada dolça en qualsevol moment. A més, després de tastar el lemon pie la meva concepció sobre la merenga va canviar, i he decidit que ja era hora. 


Galetes de merengue de taronja


La veritat és que són molt senzilles de fer, l'única cosa que volen és temps. I els ingredients clar!

1 clara d'ou
un pessic de cremor tàrtar (opcional)
50gr sucre
Aroma (opcional)

Batem tot junt fins que la mescla endureixi. Passem a una màniga pastissera i formem les galetes a sobre la safata del forn, on haurem posat prèviament un paper vegetal perquè no s'enganxin. Amb el forn calent a 90º, enfornarem els merengues 2h. Apaguem el forn i els mantenim a dins una hora més. Si es possible, s'hauria d'anar girant la safata cada 45min perquè les galets es coguin per totes les bandes de forma uniforme.

Orange meringue kiss cookies

Com ja he dit, es poden fer de mil sabors, en aquest cas jo les he fet de taronja i amb aquesta forma amb punta, però també és poden fer amb diferents boquilles les formes que més t'agradin, afegir colorant, mesclar sabors... deixa volar la teva imaginació.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió