Hi ha una cançó del grup Antònia Font que diu: "Fa calor, què tal si encetam una síndria?" I què passa quan el temps de les síndries passa i encara fa aquesta calorada? A mi només se m'acut canviar la síndria pel gelat, i aquest és ben fresquet!
És de menta i xocolata i he fet servir la meva recepta de sempre, per la que no fa falta tenir gelador ni cap aparell de més. Necessites:
200ml nata
200gr sucre
3 clares
Essència de menta (peppermint en aquest cas)
Trossets de xocolata
Muntem la nata amb l'essència de menta al gust i la meitat del sucre. A un altre recipient muntem les clares amb l'altra meitat del sucre. Mesclem les dues coses molt a poc a poc amb una espàtula i, un cop ben integrat, ho passem a una terrina o carmanyola alternant una capa de gelat i trossets de xocolata perquè no vagin a parar tots al fons. Fiquem al congelador mínim 8 hores i ja està a punt.
Queda apuntat! Sembla boníssim i molt fàcil de fer!
ResponEliminaMarta
Doncs si t'animes Marta fer-m'ho saber, ja veuràs que no te'n penediràs ;)
Elimina