Com m'agrada que s'allargui l'estiu. Que quedin dies de sol però que les nits siguin més fresquetes i que encara vengui de gust menjar-se un geladet a mitja tarda. Així encara estic a temps de provar-ne de nous, de geladets ;)
Aquest són uns polos de vainilla, no massa dolços i amb una textura molt agradable. Per fer-los necessites:
160gr sucre
50gr farina blanca de blat (Maizena)
un pessic de sal
600ml llet
3 rovells d'ou
2 culleradetes de vainilla
Primer fiquem el sucre la farina de blat i la sal a una olla petita al foc i hi afegim a poc a poc la llet, com si féssim una beixamel, sense deixar de remoure fins que espesseixi. Retirem del foc i hi afegim els rovells, batent amb energia perquè no quallin. Passem la crema a un bol i hi afegim la vainilla i deixem refredar més o menys una hora, tapat amb un paper plàstic transparent en contacte amb la superfície de la crema.
Passem la mescla als motlles dels polos i congelem mínim 4 hores.
Només ens queda gaudir-ne. M'ha fet gràcia aquesta recepta perquè per mi els polos sempre havien estat de fruites, tu n'havies tastat mai cap de vainilla? Els propers a veure si els puc fer de xocolata... nyam!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió