Ingredients:
175gr farina
5gr llevat
2gr bicarbonat
3gr canyella
1 ou
2 plàtans madurs
100gr sucre moré
80gr oli de girasol
1 cullerada de pasta de mores o melmelada
50gr avena
25gr llavors de lli
Començam triturant els plàtans i mesclant-los amb l'ou, el sucre i la mora. Després hi afegim a poc a poc amb una espàtula la farina amb la canyella, el llevat i el bicarbonat passat pel sedàs sense mesclar molt, just que quedi integrat. Per acabar feim el mateix amb les llavors de lli i l'avena (a mi m'agrada triturar-la una miqueta perque no quedin els flocs tan grans). Passem la mescla als motlles que triem omplint-los dos terços de la seva capacitat i enfornam amb el forn calent a 180gr uns 15-20min.
No queden molt guapes però estan boníssimes!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió