10/1/15

Magdalenes de plàtan i mores

Ara que acaben de passar les festes nadalenques jo necessito despedir-me d'elles desintoxicar-me del menjar en quantitats industrials. Però reconec que no puc deixar de menjar dolç, així que intento buscar receptes baixes en greixos i altes en fibra i fruites. Per això he afegit a aquesta recepta de magdalenes plàtan, mores, avena i la llavor estrella: llavors de lli, altes en omega3, anticancerígenes, amb molta fibra, bones per la pell, pel cabell i per desfer el tap de les festes ;)!


Magdalenes plàtan i mores per esmorzar

Ingredients:
175gr farina
5gr llevat
2gr bicarbonat
3gr canyella
1 ou
2 plàtans madurs
100gr sucre moré
80gr oli de girasol
1 cullerada de pasta de mores o melmelada
50gr avena
25gr llavors de lli

Començam triturant els plàtans i mesclant-los amb l'ou, el sucre i la mora. Després hi afegim a poc a poc amb una espàtula la farina amb la canyella, el llevat i el bicarbonat passat pel sedàs sense mesclar molt, just que quedi integrat. Per acabar feim el mateix amb les llavors de lli i l'avena (a mi m'agrada triturar-la una miqueta perque no quedin els flocs tan grans). Passem la mescla als motlles que triem omplint-los dos terços de la seva capacitat i enfornam amb el forn calent a 180gr uns 15-20min. 


Magdalenes amb fruita i llavors altes en fibra per esmorzar

No queden molt guapes però estan boníssimes!!



Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió