El pa de pessic és de xocolata i he provat una recepta nova:
200gr mantega
200gr sucre
una culleradeta sucre avainillat
4 ous
200gr xocolata negra
400gr farina tipus "bizcochona"
40gr farina normal
Posem a escalfar el forn a 160º. Desfem la xocolata i la reservem metre es refreda una mica.
A un altre recipient, batem la mantega amb el sucre i quan estigui tovet i suau hi incorporem els ous un a un. Després hi afegim la xocolata i, per últim, la farina. Ho passem al motlle i ho enfornem uns 40min (ho sento, sempre ho faig fins que el palet surt net i no vaig pensar a mirar quant de temps va estar).
240gr mantega
150gr sucre glas
150gr xocolata blanca desfeta
Batem la mantega amb el sucre i després hi afegim la xocolata desfeta (vigila! que no estigui molt calenta).
Això és tot per avui. Estic pensant seriosament en fer algún tutorial però necessito que em digueu si us agradaria o no, que en penseu?
Quina obra d'art!! M'encanta! Jo també toco el piano, m'agradaria, aquest pastís! ;-)
ResponEliminaTambé toques el piano? Jo també! Bé, ara el tenc bastant abandonat... està a taques pendents ;)!
Elimina