Necessitem:
250gr farina
2 rovells d'ou
50ml d'oli
120gr sucre
250ml llet tèbia
1 sobre de llevat químic
canyella al gust
albercocs al gust
Posam el forn a escalfar a 200º.
A un recipient hi possem l'oli, la llet, el sucre i els rovells d'ou i ho mesclem bé. Després anem afegint a poc a poc la farina, el llevat i la canyella que haurem passat prèviament per un sedàs.
Passem la mescla a un motlle per enfornar, hi col·loquem els albercocs a sobre i enfornam baixant el forn a 180º. En uns 30 minuts la tendreu cuita.
Perdonau per les fotos, són d'aquelles fetes amb el telèfon a l'últim moment amb un peu ja a la porta del carrer. No pensava pujar la recepta però va sortir tan bona que val la pena, encara que sigui amb unes fotos tan lletjotes ;)!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió