Les madeleines són magdalenes a la francesa, molt suaus i esponjoses.
Aquí teniu la recepta per unes 30 madeleines:
100gr farina
1/2 culleradeta de llevat
100gr mantega
2 ous
100gr sucre
25gr llet
pell de llimona (jo en comptes de pell de llimona hi vaig posar canyella)
Primer de tot posem el forn a escalfar a 180º. En un recipient desfem la mantega i reservem perque refredi una mica.
A un altre recipient mesclem els ous i el sucre; després hi afegim la llet, la mantega i la ratlladura de llimona (o la canyella o l'aroma que volgueu). Passem per un sedàs la farina i el llevat i els afegim a la mescla anterior. Ho deixem reposar uns 20 minuts, ho repartim als motlles i enfornem uns 10 minuts.
Vos promet que estan boníiiissimes!
Han de ser molt bones, amb aquest punt de llimona!
ResponEliminaamb el punt de llimona no les he tastat, però amb la canyella van ser boníssimes. Està bé anar canviant: llimona, taronja, canyella, vainilla... tenc una pasta de pinya que estic dessitjant probar també ;)!
ResponElimina