30/4/14

Naked cake de primavera

La traducció literal de "naked cake" és "tarta nua". Nua sí. Perqué no porta ni buttercream per sobre, ni fondant, ni res. És un pa de pessic farcit amb la crema que més t'agradi i res més. Bé, res més no; jo me vaig posar-hi totes aquestes flors silvestres per celebrar la primavera:

Naked cake amb flors


El pa de pessic és el de xocolata i ametlla que ja he fet en alguna altra ocasió i el farciment és una crema de formatge amb una capa de pasta de maduixa. També es pot posar melmelada o coulis del que més us agradi: taronja, préssec...



Naked cake amb flors de sucre


Les roselles, margalides, trèvols i gerberes també es mengen! Són de pasta de sucre i la veritat és que queden espectaculars en qualsevol decoració; a veure si algún dia m'animo i penjo un tutorial, t'agradaria?


Gerbera i altres flors de sucre

Més fotos en breu al Facebook.




2 comentaris :

  1. Sembla molt bo, Bea!! i aquestes flors li donen un toc primaveral molt bonic!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Marina, i moltes gràcies sempre pel teu suport ;)!

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió