21/3/18

Aprofitar

Tenc un problema. Em sobren clares. I ara què faig? Les llenço? Com les puc aprofitar? Doncs he trobat aquesta recepta de pas de pessic de clares que és impressionant. 

Pa de pessic per aprofitar les clares

125ml oli de gira-sol
180gr sucre
150gr suc de taronja
ratlladura de la pell d'una taronja
1 culleradeta aigua de tarongí
230gr farina
15gr llevat químic (tipus Royal, un sobre)
300gr clares d'ou (entre 9 i 11 clares)

Batem l'oli, el sucre, el suc, la pell de taronja i l'aigua de tarongí. Un cop ben integrat, afegim la farina i el llevat.
A un altre recipient muntem les clares a punt de neu. Afegim les clares a la barreja anterior mesclant a poc a poc amb una espàtula.
Passem a un motlle greixat (en el meu cas de 25cm de diàmetre) i enfornem amb el forn calent a 160º uns 40min. 

bizcocho de claras de huevo

Boníssim. Ara me falta provar amb llimona amb comptes de taronja. Tu què prefereixes?

1 comentari :

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió