Tenc un problema. Em sobren clares. I ara què faig? Les llenço? Com les puc aprofitar? Doncs he trobat aquesta recepta de pas de pessic de clares que és impressionant.
125ml oli de gira-sol
180gr sucre
150gr suc de taronja
ratlladura de la pell d'una taronja
1 culleradeta aigua de tarongí
230gr farina
15gr llevat químic (tipus Royal, un sobre)
300gr clares d'ou (entre 9 i 11 clares)
Batem l'oli, el sucre, el suc, la pell de taronja i l'aigua de tarongí. Un cop ben integrat, afegim la farina i el llevat.
A un altre recipient muntem les clares a punt de neu. Afegim les clares a la barreja anterior mesclant a poc a poc amb una espàtula.
Passem a un motlle greixat (en el meu cas de 25cm de diàmetre) i enfornem amb el forn calent a 160º uns 40min.
Boníssim. Ara me falta provar amb llimona amb comptes de taronja. Tu què prefereixes?
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina