Si me segueixes habitualment per aquí o per Instagram (@dolsaddictes) ja sabràs que estic embarassada. Ara estic ja de 31 setmanes (me falten poc més de dos mesos per parir). Per això, i per altres motius, he estat cercant receptes que canviïn alguns ingredients per d'altres més saludables. En aquest cas he quedat gratament sorpresa amb aquest pa de pessic d'alvocat, que substitueix la mantega pels greixos de l'alvocat (més sans) i porta molt poc greix més. A més, està boníssim!
2
alvocats madurs
1/2 llimona
3 ous
160gr sucre
40gr
oli vegetal
240gr farina
1
sobre llevat químic (tipus Royal)
Fruits secs o llavors al gust (opcional)
Fruits secs o llavors al gust (opcional)
Per una banda, triturem l'alvocat amb el suc de mitja llimona i reservem.
A un recipient ampli, batem els ous amb el sucre fins que gairebé doblin el seu volum i hi afegim l'oli. Incorporem l'alvocat i mesclem bé.
Passem la farina i el llevat per un sedàs i l'afegim a la barreja anterior mesclant amb una espàtula.
Greixem un motlle, hi passem la mescla i enfornem amb el forn calent a 180º uns 40min.
Per esmorzar o berenar, al matí o a la mitja tarda... en menjaria sense parar.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió