17/3/18

Ingredients amics

Com ja hauràs vist si has visitat l'entrada anterior del blog, la de la crema de cacau i avellanes casolana, vaig fer uns biscotti de carabassa per fer-li companyia. La veritat és que la primera recepta que vaig fer amb aquest ingredient la vaig fer pensant que sortiria malament. No hi confiava. Van ser les galetes de carabassa que em van convèncer. Des de llavors pa de motlle fàcil de carabassa, un altre pa de motlle de carabassa encara millor, pa de pessic de carabassa i brioix de carabassa. Avui els biscotti, tampoc deceben (podeu trobar també al blog biscotti de canyella, biscotti integrals i biscotti de llimona).

biscotti de carabassa

La recepta:

60gr mantega en pomada (tova)
130gr sucre
1 culleradeta canyella
1 pessic gingebre en pols
1 pessic nou moscada
1 pessic sal
7gr llevat químic (tipus Royal)
1 ou gran
115gr puré carabassa
240gr farina

Escalfem el forn a 180º.
Batem la mantega amb el sucre, les espècies, el llevat i la sal. Un cop ben integrat, afegim l'ou i el puré de carabassa. Per acabar, afegim la farina i batem fins a obtenir una pasta homogènia una mica enganxosa.
Passem la pasta a sobre d'una safata folrada amb paper vegetal i formem un rectangle d'un centímetre o centímetre i mig de gruix. Enfornem durant 20min.
Traiem del forn i baixem la temperatura a 160º. Deixem refredar 5min i tallem els biscotti en tires d'un centímetre d'ample. Les posem de costat i enfornem de nou uns 40min. Passat aquest temps, obrim el forn i deixem que es refredi amb els biscotti a dins. 

biscotti de calabaza

Queden unes galetes molt cruixents i amb un sabor especiat i diferent. Ja em diràs si t'han agradat ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió