27/6/16

L'estiu ja és aquí


L'estiu ja és aquí i això suposa platja, gelats, soparets a la fresca i vacances... per a la majoria. Com ja saps aquest any estic fent un Campus Gastronòmic d'estiu amb nins d'entre 6 i 12 anys. Hem començat avui i durarà fins a l'agost. Què vol dir això? Que durant aquest mes seré bastant inconstant amb el blog. S'ha acabat la secció "I tu què esmorzes?" fins al curs vinent i ha arribat el caos, les receptes adesiara i una novetat: les receptes dolces que faig amb els nins i nines d'aquest Campus per si les vols fer a casa amb els teus menuts. Les etiquetaré totes amb l'etiqueta "amb nins", així les podràs trobar d'una revolada.

Les postres d'avui han estat unes trufes especiades. La recepta és la següent:

200gr xocolata negra per postres
85gr nata líquida
1 culleradeta de canyella, una de gingebre i una de clau en pols
1/2 culleradeta de pebre negre
Cacau en pols

Pas a pas:
1) Escalfar la nata amb les espècies al microones i desfer-hi a dins la xocolata
2) Deixar refredar a la nevera fins que endureixi però es pugui treballar
3) Formar boletes amb l'ajuda d'una cullera petita i passar-les per cacau en pols
4) Reservar a la nevera fins a l'hora de servir

Així ens han quedat:


Podeu consultar totes les receptes que anirem fent i les que hem fet aquest any passat al blog GastroSpacio, sin parar de cocinar.

Fins aviat!


Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió