30/6/16

Avui un berenar


Avui una de berenar. Aquest cop una recepta molt senzilla, apta pels al·lèrgics a l'ou i boníssima: galetes de gingebre.

Els ingredients que necessites són:

225gr farina
100gr sucre
2 culleradetes llevat
2 culleradetes bicarbonat
un pessic de sal
un pessic de canyella
1 culleradeta gingebre
100gr mantega
100gr mel

El pas a pas:
1) Barregem la farina amb el sucre, el llevat, el bicarbonat, la sal i les espècies
2) Afegim la mantega a daus i mesclem amb les mans fins a obtenir una mena de sorra
3) Afegim la mel i pastem 
4) Formem les galetes i les enfornem amb el forn calent a 180º uns 10min.

Avui no tenc ni foto, han volat! 
 Ja saps que pots consultar totes les receptes que anirem fent i les que hem fet aquest any passat al blog GastroSpacio, sin parar de cocinar.

Fins aviat!


Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió