Hola! Avui una nova recepta, ja veuràs, si tot va bé en podré penjar una cada dia :)
Aquesta és una nova i bona manera de menjar fruita que encara no està del tot madura: fruita a la planxa amb nata al curry.
Els ingredients que necessites són:
300ml nata líquida per muntar
60gr sucre
1 culleradeta curry
Fruita no molt madura (ni molt aquosa; les que queden millor són plàtan, melicotó, poma, pera, mango i pinya)
El pas a pas:
1) El dia anterior infusionem la nata amb el curry. Això vol dir que posarem a una olla petita la nata, el curry i el sucre, ho mesclarem i ho posarem al foc fins que la nata comenci a bullir. Llavors ho retirarem del foc, ho deixarem refredar i ho reservarem a la nevera fins a l'endemà
2) Pelem, netegem i tallem les fruites a talls grans
3) Posem una mica d'oli a una paella i hi passem un paper absorbent per repartir-lo i treure'n l'excedent.
4) Posem la paella al foc i, un cop estigui ben calenta, passem les fruites uns minuts per cada banda.
5) Muntem la nata i servim amb les fruites
Una nova manera de menjar fruita. Ja saps que pots consultar totes les receptes que anirem fent i les que hem fet aquest any passat al blog GastroSpacio, sin parar de cocinar.
Fins aviat!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió