6/2/16

Esmorzar morenet


Sí, morenet. Així m'ha quedat el pa de pessic de mel per esmorzar aquesta setmana. És el que passa quan et despistes, el bebè plora, no sents l'alarma del forn i de sobte recordes: "ai! l'esmorzar!". Per sort aquesta vegada només m'ha passat cinc minuts i, tot i que ha quedat un poc torrat, està boníssim igual. 

Pa de pessic de mel i aranyons

És, com ja he dit, un pa de pessic de mel al que normalment hi afegeixo algun fruit sec per fer-lo encara més bo. Aquesta vegada aranyons secs, tal qual, sense hidratar ni res. Han quedat fantàstics. Els ingredients que necessites són:

75gr sucre
100gr mel
150gr oli de gira-sol
1 iogurt
1 ou
1 culleradeta vainilla
300gr farina "bizcochona"
15gr (1 sobre) llevat químic
1 culleradeta bicarbonat
1 culleradeta canyella
125gr aranyons secs (o nous, o festucs o el que més t'agradi)

A un recipient batem l'ou amb el sucre. Hi afegim la resta d'ingredients humits: la mel, l'oli, el iogurt i la vainilla. Un cop ben integrats hi afegim de cop la resta d'ingredients: farina, llevat, bicarbonat, canyella i aranyons, que haurem barrejat prèviament. Mesclem amb una espàtula fins que la farina s'hagi integrat. Greixem un motlle i hi passem la mescla. Enfornem amb el forn calent a 180º uns 25-30min. 

Bizcocho de miel y arandanos para desayunar

És un pa de pessic diferent, amb el punt de la mel, i a més que pots fer-te al teu gust afegint-hi el que més t'agradi, gairebé com un plum cake. Tancant a un recipient hermètic et pot durar tota la setmana, si superes la temptació de repetir sense parar ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió