Bon dia! Recordes de les galetes de carabassa? Doncs segueixo en aquesta línia, buscant ingredients diferents per receptes dolces. Avui no és carabassa, és el seu germà petit, el carabassó. Aquesta vegada barrejat amb nous i pa de pessic, ideal per esmorzar.
La recepta és molt senzilla, els ingredients necessaris són:
3 ous
120ml oli
1 iogurt
150gr sucre
260gr farina
una culleradeta llevat químic
una culleradeta bicarbonat
un pessic de sal
1 carabassó ratllat
70gr nous
Batem els ous amb l'oli, el iogurt i el sucre. Un cop ben integrats aquests ingredients, hi afegim els ingredients secs (farina, bicarbonat, sal i llevat químic) a poc a poc, mesclant amb una espàtula. Per últim i també amb l'espàtula, hi afegim el carabassó i les nous. Passem a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 160º uns 45-50min.
Tendrem un pa de pessic molt esponjós però gens dolç. Si t'agrada més dolç, pot afegir 50gr més de sucre o fer el que jo faig: untar el pa de pessic amb melmelada o mel com si fos pa de motlle o brioix. Queda espectacular, ho promet ;)!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió