22/11/14

Bundt cake de xocolata

Bon dia! Avui una recepta d'aquestes per fer en un moment i que ens salven una setmana d'esmorzars i berenars. A més a més, és la primera recepta de "I tu què esmorzes?" que porta xocolata, ja era hora!


Increible bundt cake de xocolata per esmorzar



Per aquest pa de pessic esponjós i suau necessitem:
21gr cacao
44ml aigua calenta (recordau ml=gr quan parlam d'aigua)
1 culleradeta vainilla
3 ous grans (o 4 petits)
184gr mantega sense sal 
125gr farina
175gr sucre
1 culleradeta llevat
1 pessic sal

Escalfem el forn a 170º.
Per començar, desfem el cacao en l'aigua calenta mirant que no quedi cap grumoll i deixem que refredi. En un recipient hi posam el sucre, la sal i la farina amb el llevat que haurem passat per un sedàs i ho mesclarem. 
En un altre recipient mesclem la xocolata, la vainilla i els ous. Afegim la meitat d'aquesta mescla i la mantega en pomada (toveta) i mesclem. 
Afegim la resta de la mescla amb xocolata en dues vegades, mesclant entre una i altra.
Greixem el motlle, hi fiquem la mescla i enfornam uns 20 minuts.
En aquest cas, jo he emprat un motlle de rosca o de bundt cake. Si empreu aquest motlle recordeu enfornarlo a sobre d'una reixeta, sinó l'aire no circula i no es cou bé. Aquesta recepta es pot fer a qualsevol motlle però aneu en compte amb el temps de cocció. El millor és anar provant amb una broqueta o escuradents fins que surti net.

Bueníssimo bundt cake de chocolate para desayunar

I ja tenim un esmorzar amb xocolata però suau i que no embafa. Bon profit!


Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió