El pa de pessic és de xocolata i taronja, en teniu vàries versions a l'índex de receptes. El vaig farcir de melmelada de taronja i ganache de xocolata i està decorat amb taronges confitades, que no n'havia fet mai però vos les recoman 100%.
Es tallen les taronges a rodantxes finetes, es possen a la cassola just tapades d'aigua amb una culleradeta de bicarbonat i es fan bollir un moment perque perdin l'amargor. S'escórren i es fiquen un altre cop a una cassola amb sucre (al gust) i just tapades d'aigua i es deixen bollir a foc baix uns 30-40 minuts. Es treuen i s'escórren i llestes. Les taronges queden boníssimes però el millor de tot és l'almíbar que fan, mmm!!! Es poden guardar en un pot amb aquest almíbar molt de temps (o sense l'almíbar a la nevera -jo fa gairebé un mes que les hi tenc i encara són boníssimes-). A disfrutar!
I felicitats Marga!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió