21/8/14

Tarta de maduixa

Aquesta tarta sí que no té secrets. Què hi diu al títol? Maduixa? Doncs només maduixa:



És una tarta fresqueta i molt adient per ara l'estiu. Porta:

1kg maduixes 
2 sobres gelatina de maduixa (170gr)
200gr sucre
500ml aigua
200gr galetes
100gr mantega

La vaig fer a corre-cuita, ni tan sols era a casa meva, per això les quantitats no són tan acurades ni les fotos tan guapes (són fetes amb el telèfon just abans de servir la tarta). Tot i així va sortir molt bona.*



Primer fem la base picant les galetes i mesclant-les amb la mantega desfeta. Repartim i aplanem bé aquesta mescla al fons del motlle i el deixem a la nevera.
Netegem les maduixes, les tallem i les reservem. A una cassola, hi fiquem l'aigua i el sucre i ho posem al foc. Quan comenci a bullir hi afegim els dos sobres de gelatina. Removem fins que estigui tot ben lligat, apaguem el foc i deixem que temperi. Quan estigui tebi (compte, no s'ha de quallar la gelatina) hi afegim les maduixes i, tot junt, ho passem al motlle. Ho deixem a la nevera entre 6 i 8 hores mínim (d'un dia per l'altre molt millor) i ja ho tenim: pastís de maduixes!



Ja estic pensant amb altres fruites i combinacions... properament ;)!



* Reeditat el 20 de març de 2017

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió