La part de xocolata és un brownie fet amb:
140gr xocolata
50gr mantega
50gr sucre moré
1 ou
35gr farina
Desfem la xocolata amb la mantega i hi afegim el sucre. Quan estigui integrat i més tebi hi afegim l'ou i, per últim, la farina. Passem la mescla al motlle i el fiquem al forn pre-escalfat a 180º.
Mentrestant preparam la part de dalt, un pa de pessic de mantega amb:
120gr mantega
100gr sucre
2 ous
120gr farina
2gr llevat químic
50ml llet
Batem la mantega amb el sucre fins que s'integri. Després hi afegim els ous un a un. Per acabar anem afegint a tandes la farina i el llevat tamitzats i la llet. Traiem ràpidament el motlle del forn, hi fiquem la mescla i enfornem. Baixem el forn a 160º i ho deixem uns 20-30min.
En conjunt molt humit i de sabors molt equilibrats. Repeteixo: esmorzar i berenar ideal. I més per avui, que ja estem fent maletes: marxem de vacances!!! Si vols veure per on seré t'espero a Instagram (@dolsaddictes). El blog estarà parat entre dues i tres setmanes, agafo forces i comencem el curs amb energia. Que acabis bé l'estiu i fins aviat!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió