31/8/14

Esmorzar i berenar ideal

Ja sé que a més d'una entrada us he dit que tal o qual pa de pessic és l'ideal per esmorzar o berenar però aquest guanya sens dubte. Meitat brownie, meitat pa de pessic de matega, el bo i millor de cadascun!


Brownie i pa de pessic de mantega per esmorzar

La part de xocolata és un brownie fet amb:

140gr xocolata
50gr mantega
50gr sucre moré
1 ou
35gr farina

Desfem la xocolata amb la mantega i hi afegim el sucre. Quan estigui integrat i més tebi hi afegim l'ou i, per últim, la farina. Passem la mescla al motlle i el fiquem al forn pre-escalfat a 180º.


Brownie i pa de pessic de mantega per esmorzar en primer pla

Mentrestant preparam la part de dalt, un pa de pessic de mantega amb:

120gr mantega
100gr sucre
2 ous
120gr farina
2gr llevat químic
50ml llet

Batem la mantega amb el sucre fins que s'integri. Després hi afegim els ous un a un. Per acabar anem afegint a tandes la farina i el llevat tamitzats i la llet. Traiem ràpidament el motlle del forn, hi fiquem la mescla i enfornem. Baixem el forn a 160º i ho deixem uns 20-30min.


Brownie i pa de pessic de mantega per esmorzar des de d'adalt

En conjunt molt humit i de sabors molt equilibrats. Repeteixo: esmorzar i berenar ideal. I més per avui, que ja estem fent maletes: marxem de vacances!!! Si vols veure per on seré t'espero a Instagram (@dolsaddictes). El blog estarà parat entre dues i tres setmanes, agafo forces i comencem el curs amb energia. Que acabis bé l'estiu i fins aviat!!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió