16/4/14

Cupcakes d'ametlla i mora

Fa molt poc he descubert les fantàstiques fruites en pasta de Home Cheff: increíbles de bones! Són com una melmelada però més concentrades, amb molt més sabor. I us preguntareu perquè us explico tot aixó? Perque les he estrenat amb aquests mini-cupcakes! 


Cupcakes d'ametlla i mora

Pel pa de pessic he fet la mateixa recepta de pa de pessic d'ametlla que vaig fer al nostre pastís de re-boda.
Per la cobertura he fet servir la que comença a ser la meva preferida, crema de formatge, però aquest cop amb pasta de mores:

125gr mantega en pomada
125gr sucre glas
250gr formatge per untar 
2 cullerades generoses de pasta de mores (tambés es pot fer amb melmelada de mores però s'hi ha de posar bastanta més quantitat, al gust, aneu afegint a poc a poc i no us passeu que sinó us surtirà massa líquida la cobertura).

Batem la mantega amb el sucre i després hi afegim el formatge fred i la pasta de mores o melmelada. No us passeu de batre o la cobertura quedarà més líquida.

De veres que jo he quedat encantada amb les pastes de fruites, tant que en breu prometo estrenar la de mandarina, pinya i maduixa que ja m'he comprat. I vosaltres? Les heu tastat? Què en trobau? 

Cupcakes d'ametlla i mora








Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió