Pel pa de pessic he fet la mateixa recepta de pa de pessic d'ametlla que vaig fer al nostre pastís de re-boda.
Per la cobertura he fet servir la que comença a ser la meva preferida, crema de formatge, però aquest cop amb pasta de mores:
125gr mantega en pomada
125gr sucre glas
250gr formatge per untar
2 cullerades generoses de pasta de mores (tambés es pot fer amb melmelada de mores però s'hi ha de posar bastanta més quantitat, al gust, aneu afegint a poc a poc i no us passeu que sinó us surtirà massa líquida la cobertura).
Batem la mantega amb el sucre i després hi afegim el formatge fred i la pasta de mores o melmelada. No us passeu de batre o la cobertura quedarà més líquida.
De veres que jo he quedat encantada amb les pastes de fruites, tant que en breu prometo estrenar la de mandarina, pinya i maduixa que ja m'he comprat. I vosaltres? Les heu tastat? Què en trobau?
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió