L'altre dia ja us vaig avisar: m'he comprat algunes pastes de fruita i les vull estrenar sí o sí! Avui he estrenat la de mandarina i encara no me crec que faci un sabor tan bo i intens.
Vaig fer els mini-cupcakes de vainilla amb xips de xocolata que ja havia fet pels volts de Nadal però en comptes de cobrir-los amb xocolata vaig decidir donar-lis un toc més fresc, que ja és primavera!
Vaig fer la cobertura de mandarina amb la base de crema de formatge:
125gr mantega en pomada
125gr sucre glas
250gr formatge per untar
2 bones cullerades de pasta de mandarina
La pasta de mandarina també es pot substituir per suc de mandarina i pell ratllada o per melmelada. Com ja us vaig explicar als cupcakes de mora, compte a l'hora de afegir suc/melmelada i de batre el formatge: si ens passem ens quedarà la cobertura més líquida.
Ens veiem diumenge, no? ;)!
Quins cupcakes més bons! La mandarina dóna un gust dolcet a totes les preparacions.
ResponEliminaPetons
Moltes gràcies Margarida
ResponElimina