El pa de pessic és un fals red velvet (fals perque no li vaig posar colorant, per tant, no era vermell) seguint la recepta de La Cocina de Carolina. Necessitem:
50gr oli d'oliva suau
150gr sucre
1 ou gran
1 culleradeta vainilla
150gr farina normal
2 culleradetes cacao en pols
125gr buttermilk (o 125gr de llet amb 2 culleradetes de vinagre o suc de llimona que reservarem fins que s'hagi tallat la llet)
1 culleradeta vinagre blanc
1/2 culleradeta bicarbonat
Colorant vermell (si vols que sigui red velvet, sinó no fa falta)
Escalfem el forn a 170º i, si no tenim buttermilk, el preparem amb la llet i el suc de llimona o vinagre i el reservem.
A un recipient mesclem l'oli i el sucre i, un cop integrat, hi afegim l'ou i la vainilla. Després afegim la meitat de la farina i el cacao que haurem passat per un sedàs. Quan estiguin mesclats, hi afegim el buttermilk i, després, la resta de la farina i cacao. A un got posem el bicarbonat i el vinagre i mentre reacciona (fa bimbolles) ho tirem ràpidament a la mescla i mesclem. Si el voleu de color, ara és el moment d'afegir-hi el colorant, si no, passem al motlle i enfornam uns 20/30 minuts.
Pel farcit vaig emprar frosting de formatge fet amb:
125gr mantega en pomada
125gr sucre glas
250gr formatge fresc d'untar
Feia temps que no seguia una recepta al peu de la lletra i tothom va dir que estava boníssim!
Segueixo de reformes al blog però procuraré seguir escrivint tant com pugui. Gràcies per la paciència!! Fins aviat ;)!
Que guapo, Bea!! Ets una artista! Ta mare no es pot queixar de tu, és impossible si fas aquests dolços tan bons! he he he. Petons
ResponEliminaMoltes gràcies Marina ;)!
ResponElimina