La veritat que torno amb un munt d'idees al cap, la primera renovar tot el blog de dalt a baix. Intentaré seguir penjant les receptes que ja tenc preparades per vosaltres i algunes de noves, ja anireu vegent els canvis i me deis que trobau.
Tot i això, intentaré que continui sent un blog de receptes. El perill de fer un blog de receptes és que per molt bona que surti una recepta potser que mai més la repetim. Volem intentar altres coses, volem innovar, volem que hi hagi receptes noves cada setmana. Però a vegades val la pena repetir-les. Algunes surten tan bé que sap fins i tot greu no repetir-les. Així que avui n'he agafat dues que ja havia fet i barrejar-les.
El que és antic és la recepta del pa de pessic de nata i nous. El que és nou avui és la decoració i la combinació del pa de pessic i el butter cream de caramel que ja teniu a les receptes del blog.
Aquesta manera de decorar les tartes és molt més senzilla del que sembla. Trobareu un tutorial fantàstic aquí, al pinterest de Dolç addictes.
Animeu-vos i envieu-me les fotos quan ho hagueu fet!
Benvinguda de nou, Beatriz. Un bon pastís, i tant!
ResponEliminaMoltes gràcies guapa!
ResponElimina