A vegades busco receptes perquè sí. A vegades en busco porquè tenc un ingredient en excès i ja no sé què més fer. Alguna vegada són ingredients habituals a les receptes dolces (com la llimona), algunes altres no (com la carabassa). El cas d'avui és dels segons: ja he fet crema i amanida d'aquest ingredient i no sé què més fer. Endevines quin ingredient he afegit al brownie? Et prometo que queda tan sorprenentment bo que ningú s'ho creurà: brownie de remolatxa.
Ingredients per a un motlle de 22x22cm:
200gr mantega
250gr xocolata fondant
3 ous
200gr sucre moré
60gr farina
30gr cacau en pols
1/2 culleradeta llevat químic
un pessic de sal
300gr remolatxa cuita
Posem el forn a escalfar a 180º. A continuació triturem la remolatxa, la posem a un colador amb un recipient a sota i reservem mentre deixem que tregui l'excés de suc (si cal, aixafem una mica amb una cullera).
Desfem la xocolata amb la mantega amb compte que no es cremi i deixem atemperar.
A un altre recipient, batem els ous amb el sucre. Passem la farina, cacau i el llevat per un sedàs i ho afegim juntament amb un pessic de sal, mesclan amb una espàtula.
Afegim la xocolata amb mantega també mesclant amb l'espàtula i, finalment, el puré de remolatxa.
Passem al motlle folrat amb paper de forn o ben greixat i enfornem uns 25-30min. Traiem i deixem refredar al motlle.
Et prometo que queda realmente sorprenent: humit, tendré i amb un sabor espectacular a xocolata. T'atreveixes?
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió