29/1/18

Et faig el tupper?

Hola! Ja tens una nova proposta de menú on cuino jo: et faig el tupper?

La propera comanda es podrà fer fins dilluns dia  5 de febrer i l'entrega serà dia 9 de febrer (o a acordar):


ENTRANTES O PRIMEROS PLATOS
CREMA DE COLIFLOR ASADA Y COMINOSOPA DE POLLOCOLIFLOR GRATINADACOCA DE VERDURAS MALLORQUINAGUISO DE SOJA
CREMA DE ZANAHORIASOPA DE AJOPIEROGUI (empanadillas de patata y queso polacas)PIZZA CASERA DE ATÚN Y ACEITUNAS NEGRASLENTEJAS GUISADAS CON JAMÓN

SEGUNDOS PLATOS O PLATOS ÚNICOS
POLLO EN SALSA DE CERVEZA Y ROMEROBACALAO CON ALIOLI AL GRATÉNPASTA FRESCA ALLA AMATRICIANA (salsa de tomate y bacon)RATATOUILLEEMPANADAS CRIOLLAS
SOLOMILLO DE PAVO EN SALSA DE VINO BLANCO ATÚN EN ESCABECHEMACARRONES GRATINADOSALBÓNDIGAS DE CALABAZA ASADAAGUACATE CON HUEVO AL HORNO

POSTRES
MOUSSE DE YOGUR Y CHOCOLATENATILLASBUNDT CAKE DE AZÚCAR MORENOGALLETAS DE CAFÉGELATINA DE QUESO CREMA
MOUSSE DE CARAMELOCHEESCAKE DE CHOCOLATEBROWNIE DE REMOLACHACOOKIES DE MENTA Y CHIPS DE CHOCOLATEHOJADRE CON MASCARPONE Y FRAMBUESAS

- Com i quan fer la comanda? La pots fer via email (dolsaddicte@gmail.com) o whatsapp (609068342) fins al dilluns abans de l'entrega.

- Quan i com es farà l'entrega? Les entregues es faran cada 15 dies, els divendres (un sí i un no) a un lloc i hora acordat prèviament (és possible acordar altres dies) 


- Forma de pagament: el pagament es farà per transferència bancària (et faré arribar el compte un cop facis la comanda) i haurà de ser efectiu abans de l'entrega. 

- Preus: entrants o primers plats es de 3'30 per tupper*;
                  segons o plats únics de 4'40€ per tupper 

                  postres 3'30€ cada un.

*Alguns entrants o primers plats es poden triar també com a plats principals a 4'40. Això vol dir que s'augmentarà la ració del plat en concret perquè sigui suficient com a plat únic. Estan marcats amb un asterisc.


OFERTES: 
- Menú complet (un entrant/primer plat + un segon/plat únic + unes postres): 9 (sense descompte 11€)
- 4 tuppers iguals de entrant/principal o postres: 10'50€ (sense descompte 13'20€)
- 4 tuppers iguals de segon plat/plat únic: 15€ (sense descompte 17'60€)- Per consultar al·lèrgens o si tens alguna intolerància alimentària consulta directament amb mi. 

- Si la teva intenció és congelar la teva comanda, consulta'm prèviament: no tots els plats es poden congelar i et donaré pautes de congelació, descongelació i preparació dels plats abans de menjar-los.
- Si t'interessa algun menú puntual per a alguna ocasió especial, consulta'm i el dissenyarem expressament acordant plats i preus. 
- L'IVA del 10% està inclòs a tots els preus. En fer la comanda es demanaran les dades per la facturació.

- Per a qualsevol consulta o dubte, pots posar-te en contacte amb mi a través de l'e-mail: dolsaddicte@gmail.com o al telèfon/whatsapp: 609068342.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió