10/6/17

Aprofitar les restes

Vols saber un secret? Els pans de pessic que utilitzo per fer les tartes mai em queden plans, sempre els he de tallar la part de dalt per poder farcir, muntar i col·locar. Per això sempre em sobren trossets (lletjos però boníssims) de pa de pessic que ens berenem els dies següents o congelo i vaig traient. Després de tenir rodant bastanta quantitat d'aquests trossets per casa fent voltes a què volia fer-ne, he acabat fent unes falses trumfes de xocolata

Falses trumfes de xocolata

He fet servir:

300gr pa de pessic de xocolata (aquí tens la recepta)
180gr formatge fresc per untar
50gr sucre glacé
250gr xocolata fondant
80gr mantega

Amb una forquilla, mesclem el sucre i el formatge. Hi afegim el pa de pessic esmicolat i barregem bé fins a obtenir una pasta a la qual podem donar forma. Fem boletes petites amb la pasta, les col·locam a una safata i deixem reposar al congelador. 
Mentrestant, preparem la cobertura desfent la xocolata (al bany maria o al microones) amb la mantega. Traiem les boletes del congelador, les cobrim amb la cobertura i deixem a la nevera fins que la xocolata s'endureixi. 

Trufas falsas de chocolate

Ja les tenim a punt per acompanyar el cafè, per unes postres improvisades o per aquella mossegadeta dolça al final del dia. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió