3/6/17

Molt fan

Són molt fan de les fruites d'estiu. I és que l'hivern és una roda: poma, pera, taronja, plàtan, alguna mandarina i torna a la poma, pera, taronja... Hi ha de com un incís, les maduixes, i ja saps que aviat començarà l'esclat. En uns mesos: prunes, cireres, albercocs, síndria, meló, préssec... no sé què triar! I busco i rebusco receptes fresquetes amb aquesta i l'altra fruita... Fins ara tenia un recurs que acceptava qualsevol fruita: la tarta de pannacotta i fruites. Ara he trobat un farcit BO-NIS-SIM per substituir la pannacota: mascarpone i curd de llimona. Així, un nou recurs per abocar les fruites d'estiu: tarta de llimona i fruites.

Tarta de mascarpone, limon y frutas

A més és molt senzilla de fer, necessites:

Una làmina de pasta brisa (la pots fer tu o comprar-la)
250gr curd de llimona (la recepta aquí)
250gr mascarpone
Fruita (en aquest cas 4 albercocs, 10 cireres i un bocinet de mango)

Posem la pasta brisa al motlle amb un paper de forn i pes a sobre (cigrons, arròs, llenties...) i enfornem amb el forn calent a 180º uns 10min. Traiem el pes i seguim enfornant uns 10min més o fins que agafi el color que volguem. Traiem i deixem refredar.
Per altra banda, batem el mascarpone a temperatura ambient amb el curd de llimona. Farcim la tartaleta de pasta brisa que tenim ja freda i decorem amb les fruites al gust. 

Tarta de fruites, llimona i mascarpone

Com deim aquí: està tan bona que no saps què menges! Ara, estic pensant que també es deu poder barrejar el mascarpone amb curd de taronja o amb alguna confitura... Ho hauré de provar, s'obre un món de possibilitats!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió